Mystery as 60 peculiar cubes with inscriptions pulled from Coventry river – CoventryLive

Spread the love

60 rejtélyes kockát találtak különleges feliratokkal Coventry városában egy folyóban

A közösségi médiában a képekre adott válaszok szerint a karakterek szanszkrit nyelven íródtak, a hinduizmus liturgikus nyelvén, és a “yantra” nevű misztikus ábrákat mutatják, amelyeket az imádathoz használtak.

A rejtély ezzel még nem ért véget, mivel senki sem tudott dátumot kötni ezekhez a tárgyakhoz, vagy megmondani, miért dobhattak be ilyen sok kockát a csendes folyóba.

Will még két alkalommal visszatért a helyszínre, amelynek pontos helyét nem akarja nyilvánosságra hozni, és talált egy ezüst érmét is, amely a kockák közelében volt.

Most azt tervezi, hogy komolyabb felszereléssel fog kutatni a folyó ezen részén, hogy még több kockát találjon.Egy mágnes horgász két fiával a Coventryben kanyargó folyóban közel 60 titokzatos kockát talált, melyeken szent feliratok vannak. Will Read a vésett ólom kockákat a sekély vízben fedezte fel, miközben a homokot szitálta át, amelyek talán misztikus hindu rituálékhoz kapcsolódnak.

A pár centis kockák felületén szabályos rácsokban szanszkrit nyelven írt feliratok találhatók. A 38 éves Will először azt gondolta, hogy a kockák fémhulladékok, melyeket a Sowe folyóba dobott valaki Coventry déli részén.

Ám amikor ő és fiai, az ötéves Jackson, és a hétéves Benjamin közelebbről megvizsgálták május 8-án, észrevették a részleteket a kockák felületén.

A felfedezés után a kockákról képeket tett közzé a Facebookon és a Redditen, hogy többet megtudjon a nem mindennapi fogásról. A válaszok alapján úgy véli, hogy a tárgyak egy hindu rituáléval állnak kapcsolatban.”Először mindenféle történetet mondtak az emberek, mert a kockák megragadták a képzeletüket,” – mondta Will.

Aztán megtudtam, hogy indiai származásúak, és imádságok olvashatók rajtuk, amelyek akkor hatásosak, amikor a folyó vízébe dobják őket.

A kockák oldalai eltérőek, de valamennyi darab azonos, valószínűleg azért, mert numerikus képletet tartalmaznak Rahu védelmének megidézésére, amelyet a Shrivinayaka Asztrológia weboldal ismertet, mint Isten-szerű hatalommal rendelkező bolygót.

Riddle after magnet fisherman finds vast amount of engraved lead squares at secluded stretch of river

Source: Mystery as 60 peculiar cubes with inscriptions pulled from Coventry river – CoventryLive

Forrás : https://www.facebook.com/groups/651466064944495/?fref=nf

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

* A GDPR jelölőnégyzet szükséges

*

Egyetértek

20 − egy =