Világháborút okozhat az ősi lelet? – avagy: a Frigyláda titka – felfedes.hu

Spread the love

Egy új könyv szerint 2700 év után feltárulhat a jeruzsálemi Templom-hegy titka. Az felfedezés veszélyes következményei miatt geostratégiai forgatókönyveket készítettek Izraelben. „Mit gondolnak, mennyi idő kellene, hogy bejárja a világot a hír, ha Izraelben, a Templom-hegy mélyében, az egykori zsidó Szentély föld alatti kazamatáinak egyikében megtalálnák az eredeti Frigyládát? 24 órán belül a világ lakosságának Tovább..

Source: Világháborút okozhat az ősi lelet? – avagy: a Frigyláda titka – felfedes.hu

8 hozzászólás


 1. Jeruzsálem ,azaz eredeti nevén Hiero solyma ,azaz Szent Sólyom város ,Szkíta Pártus birodalom része volt ,és mindìg is háborúban állt a zsidókkal akik judeában is csak betelepülők voltak ,tehát semmi köze a zsidóknak izraelhez mert az ármány juda azaz a zsidók ,mindíg is háborút vívtak ,a magyarok azaz a Szkíták ellen ,az asszírokkal gyílkoltatták a Szkíta népeinket !!!
  Jézus Szkíta Párus herceg volt az Adiabene királyság örököse vagyis MAGYAR ,Szkíta birodalom azaz Izrael hercege volt ,és a zsidók feszíttették keresztre ,addíg jártak a római birodalomba ASKÁLÓDNI ,HAZUDOZNI , míg céltértek Poncius pilátusnál ,így felesleges tovább hazudozni ,mert az ármányt istenként tisztelő zsidóság ős idők óta HAZUDIK és gyilkolja szkíta népeinket ,akkoriban az asszírokkal ,romával ,akár csak napjainkig !!!Csúnya dolog más ….. verni a csalánt !!!
  A zsidók végighazudták a történelmet és beültek más fészkébe szokás szerint mint a kakukk !!!

  Válasz

 2. Száll a madár száll az ének két fiáról szép Enéhnek ,
  Hunor s Magyar két dali két egytestvér Nimród fia !!!!

  Válasz

 3. Most látom csak rajta van az ÓS-TEN j rovás jelünk is !

  Válasz

  1. Mint minden s itt is ki bújik a valós igazság a szőnyeg alól !

   Válasz

 4. Messzi idők ígéretét teszem valóvá most ,hogy emberként jöttem ide közétek .
  Nem volt ez szükséges addíg míg atyáitok lelkéből a szeretet imádsága törhetetlen hittel érkezett az Örökélet Mindenhatóság Fényvilágába .
  Amíg a földi ügyeket az Égi törvény örök rendje irányította .
  Amíg az emberi gonoszság meg nem rontotta bennetek az Istenfiúság méltóságát .
  Amíg az örök szeretet Teremtőjét ,akit ti Istennek neveztek ,meg nem gyalázták e gonoszok azzal ,hogy más népek legyilkolását az örökkévaló rendeltetésének és akaratának hirdetik.
  Amíg a mindent előre elrendező és földi ügyeket is irányító Fényvilág igazságossága helyett ,az ember és állat áldozatokat követelő gonosz akaratát ,hogy az Istenfiakat emberi szolgákká tehesse,törvénynek nem nevezte egy parányi nemzetség.
  Meglátjátok és halljátok is ,miként ostorozom majd őket mint mérgeskígyók fajzatait ,kiknek szája gonoszúl és hamisul szól ,mert csak önszeretet és önérdek lakozik bennük .
  Akik nemakarják észrevenni az idők jeleit és azokban az igazság intését feledni tudják.
  Akik Istennek tisztelik a maguk csinálta írást ,azt törvénynek nevezik ,hogy a sötétségben járók útját irányítsák .
  Engem megakarnak ölni mert tudják ,hogy én vagyok a Világ Világossága !
  De az én szavamat nem értik mert nincs bennük igazság .
  Ha majd legyőztem a halált és visszatérek a Fényvilágba ,titeket is üldözni fognak az én nevemért .
  De érettetek és mindazokért akik majd nektek hisznek ,járom végig emberi utamat ,hogy Atyám igazsága megszentelődjék és mindannyian egyek legyetek az ő igazságában .
  Igy teszek bizonyságot arról ,hogy ő küldött engem e világra ,hogy az igazak és hívek megőríztessenek minden gonosztól ,mert a gonoszok a hazugságot és bosszút valják istenüknek .
  Majd eltitkolják és meghamisítják az én beszédemet is ,amit az igazságról hírdetek ,hogy titeket a Fényvilágból a sötétség útvesztőjébe tereljenek .
  Azt fogják nektek mondani minden nap ,hogy bűnösök vagytok ,és bűneitek terhétől csak az ő feloldozásuk szabadíthat meg titeket ,de nehidjetek nekik ,mert nem születtetek bűnösnek ,hanem sokan meggyengütetek a lélekben .
  Tartsátok meg ezért és kövessétek az én tanításomat ,hogy a lélek által mindíg elérjetek engem és megmaradjatok az én igazságomban .
  Megkell hát tisztúlnod az önmagadba való nézéssel .
  Ha saját lelkedbe nézel már ketten vagytok a megújjulásra ,jó szándékod és az elhatározás ,hogy jóváteszed azt mit gyengeségedben rosszúl végeztél ,jóvátevésed és lelked így megtisztulása örömet ad.
  Ilyenkor nézz a fénybe ,én vagyok ott is veled és új erőre kapsz .
  A lélek világosságára gyújtott tűz is Szent ,általa is tisztúlhat lelked ,hiszen láthatod ahatalmát a gonosz elégetésének .
  Ne nézd hát csak tűznek ,mert bizony Égi Fény az is .
  Jóravaló elhatározásodat örökíti ,jóvá tett vétkeidet elégeti .
  Szent fogadalmak születnek a tűzben fénybe vetett tekintetekkel.
  A fény tüze és a tűz fény adja lelkednek sugarát ,mely segít és gyógyít is ha úgy akarod és kéred a kegyelem erejét hozzá.
  Maradj mindíg hűséges és fordúlj hozzám ,hiszen emberi apró igaz dolgaidban is megsegítelek ,de igaz légy útjaidon akkor is ,ha a gonoszok közelednek hozzád ,.
  Nehéz az igazság útja ,de ha a fényt követed szembe állsz vele ,akkor a sötét árnyék mögötted van ,de bizony ha hátatfordítassz a fénynek ,csak a sötétség vesz körül ,melyben legnagyobb teher a sáját árnyékod .
  Én úgy parancsoltam ,hogy szeressétek egymást mint én szeretlek titeket,ez legyen életvizeteknek forrása a szeretet.
  Szeresd nagyon atyád fiát ,családodat ,nemzettestvéredet ,hiszen közéjük születtél ,sorsotok is egy közös.
  A nemzetség melybe Isten rendelt ,földi életed vára otthona ,hozzá láncol az igazság .
  Ha eltéped e láncot olybá leszel mint a hulló falevél ,melyet a szelek visznek magukkal és egyszer elvész a feledes sarában .
  Maradjatok meg nemzetségetek erős hajtásának ,mert kötelességetek az igazság tanítása ,az én földi munkám folytatása .
  Fogjátok erőssen egymás kezét és neféljetek én veletek vagyok ,de összefogott erőtök közös akarattal és törhetetlen hittel végzett munkátok szükséges ahhoz ,hogy veletek maradjak .
  Kaptok majd jeleket tőlem amikor az idők megkövetelik ,küldök majd vígasztalókat is egyszerű fénylátókat nem hatalmasakat ,de maradjatok meg míndíg a fényben ,mert amint majd erősödik a gonoszság hatalam a földön ,úgy majd az épitett gazdagsággal és pompával berendezett templomok is a sötétség házai lesznek .
  De én veletek maradok a világ végezetéig !

  Válasz

 5. Bízva bízva cselekszem s bízom s igy cselelekedj is .

  Válasz

 6. Azt hittem, hogy a magyarok a Szíriuszról származnak…

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

* A GDPR jelölőnégyzet szükséges

*

Egyetértek

kettő + 19 =